Landgoedwinkel

bezoekerscentrum & winkel

Wat is er zoal te koop 

 

Landgoed producten
We bieden artikelen aan die het landgoed voortbrengt. Vrijwel alles in de winkel is afkomstig van Twickel of heeft er een sterke binding mee. Zoals serviesgoed, textiel, thee en gifts uit onze citrus collectie, terracotta, door ons uitgegeven boeken, honing uit de bijenstal van de moestuin, producten van de historische houtzaagmolen. Alles gesigneerd met het wapen van Twickel.

Wildspecialiteiten
In het najaar, vanaf oktober, wordt wild uit onze landgoederen aangeboden. Damhert, edelhert en wild zwijn. Met de eveneens verkrijgbare wijnen, marmelades, kruidenoliën, mosterd en azijnen heeft u de ingrediënten voor een bijzonder diner of lunch.

Boeken
In de Landgoedwinkel en via onze webwinkel kunt u boeken, gidsen, routekaarten en overige publicaties kopen die iets met Twickel te maken hebben. Deze zijn gemaakt door onszelf of in samenwerking met anderen.

 

Onderstaand een selectie uit het assortiment. Deze uitgaven kunt u ook online bij ons bestellen. Voor informatie over de uitgave en online bestellen:

Tuinen & Park | Op eigen gelegenheid of met gids
“Een bezoek aan de kasteeltuinen is als een reis door de tijd.” Tickets voor een tuinbezoek en een tuinjaarkaart koopt u in de Landgoedwinkel. Voor openingstijden en prijzen, zie bij Open voor bezoek >>
“Met een gids zie je meer”. Voor groepen groter dan 10 personen kunt u een tuingids boeken. Lees erover bij Tuin rondleiding >> 

Kasteel rondleiding | Tickets via de webwinkel
“Ik wilde altijd al eens het kasteel van binnen zien”. Dat kan op een aantal dagen in de zomer, onder begeleiding van onze gidsen. Lees er meer over bij Kasteelrondleiding >> Via die pagina kunt u ook de kaarten kopen indien u wenst deel te nemen aan een rondleiding.