Kookboekje

‘Dit boek, dat met één been in de historische en één been in de moderne keuken staat, verschaft het gehele jaar plezier en nut. Ik hoop dat u met veel genoegen en veel lokale producten en recepten iets lekkers op tafel zult zetten.’

Roderik graf zu Castell-Rüdenhausen

Met recept van de barones: kweeperengelei

Met Twickel aan tafel

het nieuwe kookboekje met recepten en producten van het landgoed

 

Het kookboekje schotelt u gerechten voor van pachters, vrijwilligers en medewerkers van Twickel. Met als basis de producten van het landgoed. Zoals de groenten en het fruit uit de moestuin, waar al eeuwen lang voor de kasteelkeuken en daar buiten geteeld werd en wordt. Voor elk jaargetijde is inspiratie te vinden om thuis iets lekkers op tafel te zetten. Naast recepten van enthousiaste ‘koks’ en mooie foto’s bevat het boekje leuke wetenswaardigheden over Twickel.

  • Uitgever Stichting Twickel, 1e druk 2014, 2e druk 2015, 3e druk 2016, 4e druk 2019
  • Samenstellers: Marion Zwiers, Marc ter Horst, Marianne Bernelot Moens
  • Hardcover, ringband, 76 pagina’s
  • Authentiek Twickels, zie inkijkexemplaar 
  • Verkrijgbaar in de Landgoedwinkel, prijs €11,90.

De samenstellers: ‘Met een mooi gerecht op uw bord en een lekker glas wijn erbij hopen wij u te inspireren.’