Bezoekerscentrum

  Wat is er zoal te koop

 

Landgoed producten
We bieden artikelen aan die het landgoed voortbrengt. Vrijwel alles in de winkel is afkomstig van Twickel of heeft er een sterke binding mee. Zoals serviesgoed, textiel, thee en gifts uit onze citrus collectie, terracotta, door ons uitgegeven boeken, honing uit de bijenstal van de moestuin, producten van de historische houtzaagmolen.

Wildspecialiteiten
Het seizoen is gestart: specialiteiten van damhert uit de wildbaan van Twickel zijn te koop zolang de voorraad strekt. Met de eveneens verkrijgbare wijnen, marmelades, kruidenoliën, mosterd en azijn heeft u de ingrediënten voor een bijzonder diner of lunch.

Boeken
In de Landgoedwinkel kunt u boeken, gidsen, routekaarten en overige publicaties kopen die iets met Twickel te maken hebben. Deze zijn gemaakt door onszelf of in samenwerking met anderen. Onderstaand een selectie uit het assortiment. Klik op de uitgave voor meer informatie:

 

Tuinen & Park | Op eigen gelegenheid of met gids
“Een bezoek aan de kasteeltuinen is als een reis door de tijd.” Tickets voor een tuinbezoek en een tuinjaarkaart koopt u in de Landgoedwinkel. Voor openingstijden en prijzen, zie bij Open voor bezoek >>
“Met een gids zie je meer”. Voor groepen kunt u een tuingids boeken. Zie bij Tuin rondleiding >>

Kasteel rondleiding | Tickets via de webwinkel
“Ik wilde altijd al eens het kasteel van binnen zien”. Dat kan op een 20-tal dagen in de zomermaanden, onder begeleiding van onze gidsen. Zie Kasteelrondleiding >> Daar kunt u een e-ticket kopen.